slutter sig til den tidligere


 • billige fodboldtrøjer

  slutter sig til den tidligere  National League ikke har noget med manglende ambition at  Fodboldtrøjer, Tryk På Fodboldtrøje

  efter at have scoret 20 mål køb fodboldtrøjer online ikke var så heldige


  Josh Rees insisterer på, at hans tilbagevenden til National League ikke har noget med manglende ambition at gøre.

  Efter at have scoret 20 mål fra midtbanen med Bromley i sæsonen 2017/18 blev Arsenal-akademiets kandidat hurtigt snappet op af League One-outfit Gillingham.

  Flytningen ville give Rees sin første mulighed for at spille i fodboldligaen siden han trak sig op til Nottingham Forest i 2013.

  Men spilletid var knap på Priestfield Stadium, og Rees besluttede at afvige halvvejs gennem sin to-årige kontrakt og vende tilbage til Bromley.

  Rees 'evne blev dog aldrig sat i tvivl, da Gills-chef Steve Evans indrømmede, at playmakeren ville være 'et virkeligt aktiv for enhver klub på Conference National-niveau' fodboldtrøjer.

  Nu med Aldershot Town i National League, mener 26-åringen, at han er i den rigtige klub for at matche hans ambitioner.

  Skud har arbejdet hårdt for at vinde forfremmelse, siden de blev rykket ned fra League Two i 2013, slutningen af ​​en fem-årig periode i Football League tryk på fodboldtrøje.

  Hampshire-klubben kom tæt på successive femtepladser i 2017 og 2018, før de gled ned til 21 voetbalshirts Outlet. sidste sæson.

  Rees slutter sig til den tidligere Aston Villa-målmaskine Ross McCormack som højt profilerede rekrutter til at stå i spidsen for denne sæsons kampagne.

  Danny Searles side har startet kampagnen med to tab, men Rees er overbevist om, at den koronaviruspåvirkede sæson kan spille til Aldershots fordel.

  Rees, der tilbragte 12 år med Gunners, blev efterladt i en usikker position, da non-league-sæsonen sluttede brat.

  Rygter hvirvlede om ændringer i hele konkurrencen, herunder reduktion af holdstørrelser.

  Men en aftale med Aldershot kom tidligt i preseason for Rees, og engelskmanden indrømmer, at mange andre ikke var så heldige.
  manchester united drakt
  manchester united drakt
  billige fotballdrakter
  billige fotballdrakter
  manchester united drakt
  frankrike fotbollströja
  PSG drakt
  köpa fotbollströjor
  liverpool drakt
  fotbollströjor med tryck
  kjøpe fotballdrakter