den mest talentfulde franske fremad i sin generation


 • Benzema mistænkes for at fodboldtrøjer til børn tilbud
  Real Madrid-spids Karim Benzema vil blive retsforfulgt for sin påståede involvering i afpresning af den tidligere Frankrigs holdkammerat Mathieu Valbuena i en 'sex tape' -skandale, sagde Versailles anklagers kontor torsdag.
  Benzema mistænkes for at have presset sin tidligere landsholdskammerat til at betale afpressemænd, der truede med at afsløre en intim video, hvor Valbuena blev vist. Anklagemyndigheden sagde i en meddelelse til Associated Press. En dato for retssagen er endnu ikke fastsat.
  Tjekkiet Trøje
  Den 33-årige Benzema, den mest talentfulde franske fremad i sin generation, er blevet udelukket fra landsholdet siden november 2015 på grund af hans mistanke om involvering i skandalen på trods af konsekvent udstilling med Real Madrid.
  Spanien trøje
  Efterforskerne, der anklagede Benzema, mener, at han blev kontaktet af en barndomsven det år for at fungere som mellemmand og overtale Valbuena til at behandle direkte med afpresserne. I stedet informerede Valbuena politiet.
  Da historien brød, stod Benzema over for en strøm af kritik, og den daværende premierminister Manuel Valls sagde, at den tidligere Lyon-spiller ikke havde nogen plads i landsholdet. Den tidligere franske præsident Francois Hollande blev citeret for at sige i en bog, at Benzema ikke var et eksempel på moral.
  Danmark trøje
  Benzema, der er af algerisk afstamning, havde et godt forhold til Frankrigs træner Didier Deschamps. Men han beskyldte Deschamps for at give efter for racistisk pres, da træneren besluttede ikke at medtage ham i holdet til Europamesterskabet i 2016.